26 birželio, 2025

Kodėl pica su BBQ padažu yra tikras hitas?

Pica su BBQ padažu – tai ne tik maistas, bet ir išskirtinis skonis. Ši kombinacija sužavėjo net pačius išrankiausius gurmanus ir tapo viena populiariausių picų visame pasaulyje. Tačiau kas slepiasi už šio derinio? Ar tai tik mada, ar tikrai ypatingas skonis? Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl pica su BBQ padažu tapo tikru hitu ir kaip ši unikali kombinacija pakeitė picos pasaulį.

Skonis, kilęs iš Amerikos

BBQ padažas, dažnai vadinamas tiesiog „barbekiu“, kilęs iš Amerikos pietų. Jis buvo naudojamas rūkytiems mėsos patiekalams, ypač vištienai, kiaulienai ir jautienai. Šiandien BBQ padažas tapo neatskiriama daugelio picos variantų dalimi. Pica su BBQ padažu išpopuliarėjo 1980-aisiais, kai buvo pristatyta kaip naujas derinys užsienio restoranų meniu. Tai sujungė itališką maisto pasaulį su amerikietišku BBQ stiliumi, sukuriant unikalų ir netikėtą skonio pojūtį.

BBQ padažas – skonis su ryškiais atspalviais

BBQ padažas picai suteikia ne tik saldžiai rūgštų skonį, bet ir unikalų rūkyto skonio poskonį. Tai puikus kontrastas su švelnia picos tešla ir sūriu, o BBQ padažo saldumas puikiai dera su rūkyta mėsa, pavyzdžiui, vištiena ar jautiena. Nenuostabu, kad ši kombinacija taip greitai tapo viena mėgstamiausių picų. Jei norite paragauti šviežios picos su aukštos kokybės BBQ padažu, pica Šiauliuose – puikus pasirinkimas. Šiauliuose rasite picerijas, kurios užtikrina šviežumą ir naudoja tik geriausius ingredientus, kad kiekviena pica būtų išskirtinio skonio.

Kodėl verta išbandyti picą su BBQ padažu?

Pica su BBQ padažu – tai daugiau nei tik maistas. Tai tikra skonio patirtis, kurią privalo išbandyti visi, mėgstantys intensyvesnius skonius. Picos su šiuo padažu tapo itin populiarios visoje Lietuvoje, o, pavyzdžiui, Šiauliuose esančios picerijos sukuria išskirtinį BBQ padažo ir kitų ingredientų derinį, kuris visada palieka įspūdį. Nesvarbu, ar norite pasimėgauti klasikiniu skoniu, ar išbandyti ką nors naujo – BBQ padažas picos skonį padaro išskirtinį ir mėgstamą.

Pica su BBQ padažu suteikia galimybę mėgautis puikiu skoniu be jokių kompromisų – tokia pica ne tik užtikrina išskirtinį skonį, bet ir puikiai tinka įvairioms progoms. Jei dar nesate bandę, laikas išbandyti ir sužinoti, kodėl ši pica tapo tikru hitu picų pasaulyje!

 

Komentarai (0)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


13 rugpjūčio, 2025

Statant karkasinį namą, vienas svarbiausių konstrukcinių sprendimų – stogo konstrukcija. Ji ne tik laiko visą dangą, bet ir nulemia bendrą […]

Kuo skiriasi lateksinis ir viskoelastinis čiužinys
13 rugpjūčio, 2025

Ieškant kokybiško čiužinio, dažnas pirkėjas susiduria su dviem populiariais, tačiau skirtingais pasirinkimais – lateksiniais ir viskoelastiniais (memory foam) čiužiniais. Abu […]

11 rugpjūčio, 2025

Per praėjusias tris paras Lietuvoje ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 54 gaisrų, viename jų žuvo gyventojas. Ugniagesiai taip pat atliko 67 […]

8 rugpjūčio, 2025

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI) nurodė nugriauti Palangos Basanavičiaus gatvėje esantį apžvalgos ratą, rašo portalas „Delfi“. Po gyventojų […]

30 liepos, 2025

Kai lauke tvyro šiluma ir gardžių aromatų prisodrintas oras kviečia vakaroti lauke, grilio sezonas įgauna pagreitį. Ieškant naujų idėjų, kuo […]

30 liepos, 2025

Lietuvos baldų sektorius jau seniai įsitvirtinęs ne tik kaip svarbi pramonės šaka, bet ir kaip viena kūrybiškiausių verslo sričių. Kasmet […]

28 liepos, 2025

Viskas įskaičiuota kelionės – tai viena populiariausių kelionių formų, kurią vis dar lydi įvairūs mitai. Vieni šį kelionės tipą laiko […]

pexels.com nuotr.
28 liepos, 2025

Virtuvės planavimas dažnai primena galvosūkį, o situacija dar labiau komplikuojasi, kai langas yra nepatogioje vietoje – tarkime, žemai, netoli kampo […]

23 liepos, 2025

Kaip įprasta, įsibėgėjusią vasarą ir rugiapjūtės pradžią spalvingai paryškino tradicinė naminės duonos kepėjų šventė „Visur duona su pluta“. Didžiulė, bet […]

23 liepos, 2025

Ieškote sporto, kuris vienu metu stiprintų visą kūną, gerintų širdies veiklą ir degintų kalorijas? Atsakymas paprastas – jums reikalingas irklavimo treniruoklis. […]

21 liepos, 2025

Liepos 18-20 dienomis Ignalina šventė vasarą ir savo 159-ąjį gimtadienį. Šventės ,,Varom į Ignaliną“ renginiai išsibarstė po įvairias miesto erdves. […]

Šiaulių trikotažo fabrikas „Verpstas“. Nuotraukos autorius – Garunkštis Antanas. Saugoma Lietuvos centriniame valstybės archyve, 1-33854
17 liepos, 2025

Prieš 80 m., 1945 m. Šiaulių mieste buvo įkurtas trikotažo fabrikas „Verpstas“. Daugelio šiauliečių širdis užkariavęs fabrikas išaugo iš 1928 […]

17 liepos, 2025

Šiemet minime visuomenės ir kultūros veikėjo, rašytojo, literatūros kritiko ir lietuvybės skleidėjo Povilo Višinskio 150-ąsias gimimo metines. Kadangi didžiąją savo […]

15 liepos, 2025

Į Vilnių ankstyvą rytą atvežtas pirmasis elektrinis keleivinis laivas „Rytas”, kuriuo netrukus bus pradedami bandomieji plaukimai Nerimi. Tai vienas paskutinių […]

10 liepos, 2025

Dauguma mūsų puikiai žino, kaip svarbu švariai nuvalyti grindis ar nuplauti rankas. Tačiau paviršių dezinfekavimas – vis dar dažnai nuvertinamas […]

6 liepos, 2025

Sekmadienį Birštone baigėsi intensyvus sporto savaitgalis, sutraukęs šimtus žiūrovų iš visos Lietuvos. Čia net keturias dienas vyko Lietuvos–Latvijos karšto oro […]

4 liepos, 2025

Stoviu virtuvėje ir žiūriu į savo šaukštų stalčių. Kai kurie šaukštai tokio amžiaus, kad galėčiau jų gimtadienį švęsti. Rimtai – […]

3 liepos, 2025

Šį pavasarį trijose Šalčininkų rajono mokyklose vykusiuose kūrybiniuose užsiėmimuose 12–18 metų jaunuoliai bendradarbiavo su profesionaliais aktoriais. Projekto „Receptas kultūrai“ dalyviai […]

3 liepos, 2025

Prasidėjo Pasaulio lietuvių sporto žaidynių bėgimo šventė – „Bėgam maudytis“, kur apie 200 bėgimo entuziastų varžosi 10 kilometrų distancijoje. Šiemet […]

3 liepos, 2025

Lietuvos muitinė sako, kad nors atostogos egzotiškuose kraštuose yra puikus metas pailsėti ir parsivežti prisiminimų, tačiau kai kurie jų gali […]

Regionų naujienos